12-05-2016

Evenimentele Dizainăr s-au axat mereu pe interacțiunea dintre creatorii, producătorii și cumpărătorii de design iar anul acesta viziunea lor face încă un pas înainte. În cadrul RDW, Dizainăr sărbătorește designul românesc prin 3 petreceri tematice: CREEZ, PRODUC, CUMPĂR: 25 mai, 27 mai și 3 iunie.

Prin CREEZ, Dizainăr ne propune să vedem ce înseamnă actul creației în timp ce la petrecerea PRODUC vom pune mâna să producem împreună o instalație dedicată designul românesc. La ultima petrecere Dizainăr la Romanian Design Week 2016, CUMPĂR, întâmpinăm vara cu o petrecere în grădina din fața magazinului și cu o selecție de obiecte de design la un preț special.

25 Mai: Creez design. Intrare: voi aduceți becuri funcționale, Dizainăr dă bere când terminăm treaba; bere spumoasă adusă de pe meleagurile Grolsch-ului. Ce vom face cu becurile e un mister ce se dezleagă la Dizainăr la Romanian Design Week.

27 Mai: Produc design. Vom pune mâna să producem împreună o instalație dedicată designul românesc.

3 Iunie: Cumpăr design românesc. Întâmpinăm vara cu o petrecere în grădina Dizainăr și cu o selecție de obiecte de design la un preț special.

Dizainăr este o premieră pe scena designului românesc. Un grup de creatori talentați din toată țara se întâlnesc sub aceeași umbrelă pentru a reprezenta ce este mai bun din potențialului României în industria de design.

Ca și concept-store, Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel un hub, o conexiune între creatorul, producătorul și utilizatorul final.

www.dizainar.ro | www.facebook.com/dizainar | www.instagram.com/dizainar | https://www.youtube.com/channel/UCDYZtc1WbODaBOkiZroHeEA

Cristina Iorganda

Like 773

Taguri:
[]