01-08-2016

În perioada 5-7 august, magazinul Dizainăr merge la mare, în Casa di Peroni din Mamaia! Timp de trei zile, plaja-restaurant Cafe del Mar din Mamaia va deveni gazda Târgului de design de produs și a Petrecerii Dizainăr ce se va desfășura pe 5 august, începând cu ora 19.00. 
Designerii iubitori ai simplității sofisticate a spațiului și a stilului de viață degajat-italian au ocazia să ni se alăture și să se înscrie la adresa de e-mail scrie@dizainar.ro. Înscrierile se vor închide pe 29 iulie, iar pe 1 august vor fi anunțați designerii de produs selectați să expună în cadrul celor două zile ale târgului.
Ne vedem pe malul Mării Negre!
Parteneri media Dizainăr: A List MagazineArhitextArtivistAssamblage - Scoala de Bijuterie ContemporanaRevista CaminulColorhood,Eco&decoDesign DrivenELLE Decoration RomaniaFEEDER.roFEMEI IN AFACERIGarbo.roIgloo mediaIQadsKudika.roModernism Punct RoRevista MobilaOrasul MeuAsociatia ORICUMRadar de Media,SMARKThe InstituteRevista Zeppelin.
__________________
Dizainăr este platforma de design românesc ce reunește sub aceeași umbrelă ce este mai bun din potențialul României în materie de design. 
www.dizainar.ro
www.facebook.com/dizainar
www.instagram.com/dizainar 
București, strada Puțul cu Plopi 17 (zona Cișmigiu)
#dizainar #designromanesc #designeriromani #viatadedizainar

Cristina Iorganda

Like 1090

Taguri:
[design]   [ targ]   [ produse]   [ romanesc]   [ mare]