23-11-2016

Hellooo! Revenit-am, aşa cum am promis, şi cu schimbările pozitive ce au avut loc în acest an în ceea ce ţine de secretariat J.

În primul rând, ceea ce pot spune că este schimbarea principala şi cea mai bună este faptul că programul cu publicul s-a schimbat, nu mai este acelaşi în fiecare zi şi care, în cele mai multe cazuri, se suprapunea exact cu multe cursuri sau seminare.  Aşadar, acum programul este:  luni şi miercuri 10:00 – 12:30, iar marţi şi joi 08:30 – 10:00.

De asemenea, secţia de engleză a avut şi o supriză anul acesta: avem o secretara nouă, care pot spune că se bucură mai mult să ne vadă decât precedesoarea sa :D.

O altă schimbare ce am înţeles că este în curs este montarea unei cutii la intrare, în care să ne lăsăm cererile pentru adeverinţe de tot felul, pentru a evita cozile acelea interminabile din anumite perioade. Aceasta mi se pare o idee foarte inspirată, dar puţin defectuoasă, luând în considerare faptul că sigur câţiva se vor trezi, când se duc să-şi ridice adeverinţele, că au omis vreun detaliu în cerere şi trebuie să o mai redacteze o dată şi să mai aştepte alte 48 ore până pot ridică adeverinţa. Că o soluţie la această potenţială problemă aş sugera afişarea unor cereri tip pe avizierul care oricum este gigantic şi stă mai mult gol. Nu cred că numărul de cereri tip ce ar trebui afişate acolo ar putea să depăşească 5-6, asta luând în considerare şi cereri pentru chestii mai puţin mainstream, cum ar fi eliberări de situaţii şcolare sau adeverinţe privind formă de finanţare a studiilor.

Una peste alta, am constatat, în rândul colegilor mei că aceste schimbări au adus şi o altă atitudine a noastră faţă de secretariat, parcă nu mai urăm atât de mult drumurile până acolo şi nici nu ne-am mai întâlnit cu vreun Kraken de care povesteam în postul anterior. Vom vedea ce schimbări vor mai avea loc pe parcurs, iar eu, bineînţeles, le voi menţiona, dacă sunt notabile.

Sper că v-a fost de folos acest post şi voi reveni cu un nou topic peste două săptămâni, întrucât bănuiesc că toţi vom fi plecaţi în mini-vacanţa de 1 decembrie şi nu ne mai arde nici măcar să ne aducem aminte de şcoală, darămite să mai şi citim despre ea :D. See ya!

Cristina Tudose

Like 269

Taguri:
[FABIZ; Secretare; schimbare]