09-11-2016

Hello, fabizieni, ex-fabizieni sau viitori fabizieni! Da, da, stiu, denumirea suna un pic reptilian, dar sa va tratez de cu termenul „antreprenori” pare un pic cam stuffy si prea formal pentru mine (plus ca atunci cand vreti sa scoateti o adeverinta de la secretariat, chiar va veti dori sa puteti sa fiti o soparla mititica si sa puteti sa o sustrageti nevazuti :D)

Numele meu este Cristina Tudose si permiteti-mi sa-mi prezint my credentials: sunt studenta in anul al III-lea in FABIZ, sectia engleza (hence, englezismele) si sunt, deci, suficient de trecuta prin diverse experiente prin facultatea aceasta pentru a va putea oferi informatii de interior cu un maxim de acuratete si subiectivitate studenteasca :D.

FABIZ-ul este una dintre cele mai bune facultati ale ASE-ului, dar presupun ca, citind acest blog si avand, deci, un interes pentru ea, ati aflat asta in research-urile voastre din diverse informatii si laude oficiale, care pot spune ca sunt intru totul adevarate. Ceea ce nu veti afla de pe site-uri este ca, la fel ca orice alta institutie publica, si aceasta are ceva chichite si defecte, ceea ce nu este un lucru rau, insa, cateodata, ne-ar prinde bine un pic de heads-up in ceea ce priveste unele chestii. Acesta se vrea a fi si rolul meu in cadrul acestui blog: prezentarea micilor defecte si cum sa ne descurcam cu ele. A nu se intelege gresit, nu va exista abordarea forumistilor suparati (care, in mare parte, sunt alcatuiti din cei care nu au reusit sa intre la aceasta facultate sau care pur si simplu sunt mult prea rigizi si suparati pe viata pentru a trata unele probleme cu umorul potrivit), imi place sa cred ca sunt un bun observator si un om optimist, dar si realist in acelasi timp. Deci nu va faceti probleme, nu voi improsca cu hatereala, dimpotriva, eu va voi prezenta si partile amuzante ale unor situatii care sa zicem ca nu sunt tocmai pozitive. De asemenea, nu voi prezenta doar situatii amuzanto-negative, ci si ce-mi place foarte mult la facultatea asta, ca sa nu-mi iau bataie de la oficialitatile facultatii (glumesc, desigur :D), dar am mentionat mai mult cum voi trata partile negative, pentru ca orice roman adevarat si cautator de nod in papura  asta cauta prima data si mi se pare si normal, la fel am facut si eu inainte sa intru J.

Cam atat deocamdata, pentru un prim post, am zis sa ma prezint pe mine si abordarea mea, iar acum ceva detalii administrative despre postarile mele: voi trata cate un subiect in parte in fiecare saptamana (pentru ca e pacat sa  inghesuiesc mai multe chestii intr-o singura postare si sa n-am timp sa perperlesc o treaba pe toate partile), iar postarile mele vor fi miercurea, pentru ca si eu, ca orice alt roman complet nesuperstitios, voi incerca sa evit proverbialele trei ceasuri rele de martea :D.

Sper ca v-am trezit interesul! See ya next week!

Cristina Tudose

Like 273

Taguri:
[NewBlogger; FABIZ ]