07-12-2016

Hello there! Sper că v-aţi distrat în această mini-vacanţă! Pentru a va împrospăta memoria, ultimele două post-uri au fost despre the mighty secreariat :D. Astăzi voi trata un subiect adiacent secretariatului: avizierul.

            Menit să ne uşureze viată (yeah right!) şi să ne ofere informaţii importante fără a mai merge la secretariat, avizierul este, dacă vreţi, varianta slow motion a ceea ce ar trebui să fie. Teoretic, ar trebui să găsim la avizier informaţii precum orar, repartizări buget – taxă, liste cu burse etc., ÎN TIMP UTIL (!!). Practic, avizierul, săracul, este ultimul care află toate lucrurile acestea, o excepţie fiind orarul, care într-adevăr este afişat la timp. Orice altă informaţie poate fi aflată ceva mai repede din zvonuri, eventuale discuţii ale şefilor de serie cu profesori and so on.

Astfel, avizierul şi secretariatul loc de pelerinaj studenţesc la început de an, când avem nevoie de cele mai multe informaţii. La fel ca în cazul secretariatului, şi acesta prezintă probleme de timp. Pe lângă asta, te şi redirecţionează automat către secretariat pentru a afla lucruri, loc unde cea mai mică menţiune despre cum ar fi trebuit să aflăm deja ceva de la avizier declanşează Krakenul, care vă va spunce că „veţi afla când se va afişa!”.

Evitaţi, deci, secretariatul dacă avizierul nu vă ajută şi nu vă pierdeţi speranţa şi răbdarea. Mai bine, redirecţionaţi-le către grupul de Facebook al seriei voastre până se va accelera procesul de afişare a lucrurilor importante.

Cam atât am avut de disecat pe săptămâna aceasta, ne vedem săptămâna viitoare!

Cristina Tudose

Like 277

Taguri:
[Avizier; FABIZ]